perjantai 21. maaliskuuta 2014

Suurimmat julkkikset

Niko Pirosmani on ehkä tunnetuin Georgialainen taiteilija. Itseoppinut maalari, joka eli elämänsä köyhyydessä. Toivottavasti rojaltit kaikista täällä myydyistä matkamuistoista ja muusta tavarasta, jossa Pirosmanin taidetta on hyödynnetty, kilahtavat jonnekin taivaiseen kassaan. Sillä sitä ei ole ihan vähän. On vaikea löytää paikkaa missä Pirosmani ei ole läsnä.

Niko Pirosmani

Beatles lienee sitten Georgian suosituin bändi. Sen kuvan saa siitä, että Beatles raikaa aina vaan. Kaikkialla! Henkilökohtainen harmitus tosin on se, että pääkadun Rustavelin Beatles-baari on lopetettu ennen kuin ehdin siihen tutustua :C


Beatles

-Päivitys: Beatles-fanit voivat löytää mieleisensä paikan sen sijaan viereisestä Rustavin kaupungista, n. 30 min. Tbilisistä itään. Imagine - niminen rock-klubi löytyy osoitteesta Machabeli Street (jos nimittäin löytyy, paikka on lähes salainen, ilman mitään kylttejä todella hämärässä paikassa). Sisustuksessa Biitleseillä on vahva edustus ja paikassa on oikea undergroundin tuntu. Klubi on avoinna ainakin silloin kun on livemusiikkia.

1 kommentti: